© 2012 Christian Magnus

Broen til Barcode

Jeg fikk Lens Baby linse til jul, som jeg hadde ønsket meg så veldig. Men den var til Canon, og passet derfor dårlig til mitt Nikon. Så fikk jeg jaggu en lensbaby til, som var enda bedre og nyere og fjongere. Og den passet! Dermed var det bare å levere inn utstyr som var feil og bytte i noe jeg ikke hadde. FotoVideo var hjelpsomheten selv, og jeg var snart varmet opp til idéen om å spytte inn noen hundrelapper til og bringe en Sigma 24mm makrolinse til heimen. Men så var det det med å huske lommeboken, da. Den lå i en annen jakke, og ikke der den skulle på venstre innerlomme. Dermed bar det ut i solnedgang og vinterkulde. På vei tilbake til butikken, tok jeg en god del gnistrende bilder av nye Oslo. Aldri så galt at det ikke er godt for noe, sa kjerringa.

Dette er av trappen opp til gangbroen over Oslo S. Skutt med femtimillimeteren min på f/7,1 og 400 ISO på 1/125 sekund. Har kjørt littegrann skarping, boosting av farger og dratt ned skyggepartier for økt kontrast.