© 2012 Christian Magnus

Santa Heidi

Min skjønne hustru blir lett revet med av det som skjer rundt henne. Så også når hun en sjelden gang satte sine ben i en kirke for å få sin niese godt døpt. Hun var ikke snauere enn at hun iførte seg en glorie der hun sto og sang Herrens lovsanger. Personlig syns jeg det kanskje var å overdrive litt, men det så jo unektelig en smule kult ut.

Det var veldig fint lys inne i denne kirken, med kaldt lys fra vinduene og varme refleksjoner fra ubehandlet, men noe gulnet treverk på veggene. Plaget menigheten med å skyte rundt 350 bilder i løpet av gudstjenesten, men det var så mye fint å ta bilder av at jeg ikke klarte la være. Det kommer sikkert noe mer fra denne dagen senere. Var stort sett innstilt på ISO 800 og f/2.0 og kameraet satt til A eller M. I ettertid ser jeg at blenderen godt kunne vært litt mindre, da særlig nærbildene fikk for lite fokusfelt.

Har laget en vignett i dette bildet i ettertid for å motvirke litt strølys som ble feil. Fargene er også boostet litt, og kontrast økt. Vanlig highpass skjerping med støyredusering er også på plass.