© 2012 Christian Magnus

Motsols

Mens mor var ute og løp fra ribbefettet, var Lyra og jeg en liten tur på stranden. Sist gang vi var der var det hakket mer fristende å hoppe uti, så vi lot det være denne gang. Vi hadde heller ikke med noe håndkle.

Solen var ganske blek, men fargemessig varmet den veldig opp like før den forsvant i horisonten. Jeg benyttet meg av en sjelden stillesittende seanse og forsøkte fange en glødende silhuett. Det var litt vanskelig fordi solen blendet meg og jeg så ingen ting gjennom søkeren. Jeg endte med bokstavelig talt å skyte i blinde, liggende nedi en snøskavl med sne i begge støvler og i halsen. Resultatet grenser mot flaks.

Lyra sin dress er grønn og lyset heller mot rødt, så den hadde veldig stygg støy som jeg i ganske stor grad fikk eliminert ved å konvertere til Lab og blurre a og b kanalene med Gaussian blur. Ut over det har jeg kun skarpet bildet med High Pass Overlay og flyttet midttonene litt for økt dramatikk.