© 2011 Christian Magnus

Ego

Nå skal jeg snart gi meg med bilder fra fingermalingsstuntet. Jeg lover. Men først må disse postes, for de er så genialt bra. Den lille maleren er svært opptatt av seg selv, og liker godt å lage morsomme fjes og snakke med seg selv i speilet. Det var selvfølgelig ekstra stas med ansiktsmaling.

20101226_114330

Hvitbalansen i disse bildene var helt på jordet av en eller annen grunn. Jeg fikset det med to korrigeringslag, «Color Balance» og  «Hue/Saturation». I korte trekk dro jeg opp blått og dro ned gult. Høylys dro jeg 100% opp mot blått og 40% mot cyan, mellomtonene dro jeg 20% mot magenta og skyggene 10% cyan, 5% magenta og 15% blått. Gulkanalen kjørte jeg opp både i lyshet og fargemetning for å gjøre de lyse partiene litt hvitere. Utgangspunktet kan ses til venstre.