© 2010 Christian Magnus

Miniøya

En fantastisk fin dag i flott vær, dette! Vi spiste is, pølse, vaffel og koste oss glugg ihjæl i sola. Badet, lekte og danset til fin musikk, og fikk en super historietime med Knut Schreiner, som tok oss gjennom gitarrockens utvikling. Miniøya var, som forventet, meget bra i sola. Vi møtte færre kjentfolk enn forventet, kanskje, men så var vel også oppmøtet generelt litt labrere enn forventet også. Fint for oss, for da fikk vi mer plass. Ja, bortsett fra i badebassenget, da.

Har blitt veldig glad i å benytte meg av «Select Color Range…» på skyggepartier for å justere opp detaljene med «Levels» i «Adjustment Layer». Når kontrastene blir så store som de blir i solskinn, er det greit å kunne få bittelitt krypende ut av skyggene. Bortsett fra denne utjevningen er det stort sett bare skarpheten som har blitt oppjustert i denne serien. Ja, og så har jeg fjernet en lyktestolpe med det flotte «Content Aware» sletteverkøyet i CS5. Magi!