© 2010 Christian Magnus

Humanity is the Devil

Sommerferien i år ble en suksess, takket være at vi ikke oppholdt oss i gamlelandet men dro oss nedover til Italia. Som vanlig. Snittemperatur på tredve grader i lufta, og noenlunde det samme i havet blir aldri feil. Henny, Hanne og Larsen var følgesvennene våre i år, og det var befriende å ha en lekekamerat til Lyra med. Litt sjalusidrama jentene imellom ble det, nær sagt selvfølgelig, men annet er det vel ikke å vente fra de små egoistene.

Bildet her har fått en liten eksponeringsjustering i de lyse partiene, ca ett stopp, og litt støyreduksjon. High Pass for å øke skarpheten slang jeg på også. Og så dro jeg til med bittelitt mer refleksjon i øynene ved å tegne inn litt mer hvitt.

Det kommer mange flere bilder etter hvert. Og litt mer utførlig tekst. Tror jeg.

Da var endelig resten av haugen ferdigbehandlet. Det ble sannelig en god del maskering og justering for undereksponerte barnefjes i denne bunken. Sånn blir det vel når man flyr rundt i sola uten ekstralys eller reflektor. Ikke at jeg klager, for da får en jo kjørt seg litt i Photoshop. Veldig lærerikt for en som utelukkende har jobbet i programmet med alt annet enn foto.